Gazi Ortaokulu

WEB https://yuksekovagaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MEZARLIK MAH. GAZI CAD. GAZİ 24 DERSLİKLİ İLKÖRETİM OKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplımsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Öğrencileri, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği ile çalışan, çevresine uyum sağlayabilen, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2016-2017 KAYAKLI KOŞU Küçük Erkekler .Caner açıkel il 1. si .Erdal özer il 2. si .Arda Ekici il 3. sü KÜÇÜK KIZLAR .Sevgi Taşçı il 1. si .Ayşe Demir il 2.si .Şilan Çakmak il 3.sü

Yabancı Dil : ingilizce
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Gazi Cad. Mezarlık Mah. No:1 Yüksekova/HAKKARİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yüksekova ilçe merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL,FUTBOL,MASA TENİSİ,KAYAK, DAĞ YÜRÜYÜŞÜ,PATEN,KOŞU
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1-Comenıus (AB PROJESİ) 2-Bu Benim Eserim 3-Değerler eğitimi(2017 EKİM) 4-TUBİTAK(2017 KASIM)